måndag 18 maj 2009

Dags att dra söderut

I eftermiddag åker jag hem till Blekinge och mamma och pappa. Sak bli härligt att träffa dem och samtidigt hjälpa till lite inför det stundande bröllopet. Inte många dagar kvar nu. Känns bra att jag har möjlighet att hjälpa till nu när jag ändå är ledig. Ska söka lite jobb därifrån så nu har jag kopierat över en massa saker till USB då Åke gärna vill ha kvar datorn här i Västerås.

I helgen blev det en del shopping. Både ny soffa och en hel del grejer till balkongen. Ska ta lite nya bilder och lägga upp. Vi har pratat om att köpa en ny soffa ändå sedan vi flyttade till Hisingen och det var ju ett tag sen. Vi hittade en riktigt shysst som är en bäddsoffa på Jysk för 4500kronoe. Helt Ok.
Det största problemet vi hade i går var att få tag på en bil med dragkrok så att vi kunde hämta vår nya soffa. Efter en hel del samtal till personer som nyss bytt bil och därmed inte hade dragkrok så hittade vi till slut en snäll granne i Irsta som hade en utrustad bil .När vi skaffar bil ska den ha dragkrok, det blir så mycket lättare då.

I lördags blev vi bjudna på grillning i Irsta och så klart blev det ESC på TV. Helt klart rätt låt som vann. Lite synd att man inte var i Oslo, vilken fest, både nationaldag och vinst i ESC.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar