onsdag 3 november 2010

Längtan

Just nu längtar vi efter liten bebis. Vi hoppas att du kommer ut snart så vi får träffa dig. Vet att min allra käraste syster väntar på att du ska komma ut så att hon kan börja må bättre igen.

Vi längtar till USA. Fattar inte att det är snart. Ska bli så kul att få träffa alla vänner och släktingar och få visa Åke New York. Ska också bli spännande att uppleva Chicago. Har du tips på vad vi absolut inte får missa i dessa städer så lämna gärna en kommentar.

Så klart så längtar jag också till maj när jag äntligen ska bli Åkes fru, vi planerar lite då och då och det känns lite overkligt men så härligt. De stora sakerna som, kyrka, lokal, catering, fotograf och brudklänning är klart. Åhh vad det ska bli spännande.

1 kommentar:

  1. När åker ni till USA??? Chicago har en extra plats i mitt hjärta, en härlig stad. Missa inte damtoaletten i Hancockbyggnaden vid baren på vån 96.....Millenium Park med "Bönan" (The Cloud Gate)och The Crown Fountain. Härligt bara att promenera runt bland alla skyskraporna. Vi besökte även The Anderson Village....inget måste alls, men ett snyggt namn! När det gäller NY....glöm inte Grand Central Terminal som är riktigt pampig. Så mycket härligt ni har framför er med denna resa och att planera bröllop.
    Kram

    SvaraRadera