måndag 9 augusti 2010

Underbara Torpet

I helgen har vi varit hemma på torpet och myst.

Syster och svåger var också hemma. Kul att få träffa dem och bara vara.
Vi kom ner rätt sent i fredags så det blev bara lite snack och lite ost och kex. Mums. I lördags så hjälpte jag till med att rensa lite i mammas rabatt
och Åke gick pappas byggskola, lektion lägga plattor.
Sedan kom härliga E med sina solstrålar E och L på besök. Oj vilken fart det var, Es sambo R kom också förbi och stannade kvar på grill. Sen blev det fotbollsmatch där alla deltog utom syster som trampade snett i fredags i hallonsnåren och nu hoppar på kryckor. Riktigt jul och vi var alla lite chockade att H kunde spela så bra han som inte är ett dugg intresserad av fotboll och annan sport, i alla fall inte att titta på. Vi hade riktigt kul och så klart fick lilla E göra sista segermålet. Pappa sparkade dock på Åke istället för på bollen och fick två stukade tår på köpet. Men kul var det.
I söndags så begav vi oss av ut på havet i kajak och det var riktigt kul.
Lite vingligt och svårt i singel men i dubbel gick det mycket bättre. Lite svårt att baxa i och ur både pappa och syster med skadade fötter.
När vi kom hem blev det mammas helstekta kyckling i lergryta. Så gott. Framåt fyra begav vi oss så hemåt och tog en annan väg. Var kul att se nåt annat och vi måste se till att ha lite mer tid på oss och stanna på vägen nån gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar